DITT REKLAMEBYRÅ

Viii hjelper din bedrift med å bli aktiv, synlig og tilstede

Voxe leverer rimelige nettsider, grafisk design og digital markedsføring som hjelper små bedrifter med å bli synlig, aktiv og tilstede.

Logo og identitet

Voxe designer alt fra logo og helhetlige designprofiler, til plakater, brosjyrer og emballasje. Med en sterk og tydelig grafisk profil vil du skape  egenart og skille deg ut fra mengden.

Design av nettsider

Vi lager nettsider i ulike størrelser og utforminger. Vi hjelper deg med hele prosessen fra idé til ferdig nettside. Vi sørger for at nettsiden er oppe å går på nett og vi håndterer alt av administrering.

Digital markedsføring

Riktig bruk av digital markedsføring kan styrke merkevaren din utad. Sosiale medier er effektive, morsomme og smarte markedsføringskanaler, der du får mye respons for lite penger.

Grafisk design

Grafiske elementer som går igjen i alt av bedriftens kommunika­sjon bidrar til å styrke bedriftens visuelle profil. Voxe kan hjelpe deg med alt fra visittkort, til brosjyrer, kataloger, emballasje osv. 

Nyoppstartet bedrift?

KOMPLETT BEDRIFT

En komplett startpakke og et tydelig ansikt utad!

Er du en nyoppstartet bedrift, eller har du behov for å oppgradere hele din profil? Spar tid og penger med en komplett startpakke. Pakken inneholder logo og annen profilering, samt en nettside som matcher din nye profil. Vi administrerer og starter opp dine sosiale medier kontoer og sørger for oppdateringer etter behov. Vi kan også bistå med jevnlige nyhetsbrev.  

BRYLLUP / BURSDAG / FEST

Vi leverer også flott grafisk design til private

Det er mange situasjoner i livet der man har behov for å tydelige, synlige og flotte grafiske elementer. Dette kan for eksempel være i forbindelse med bryllup, bursdag, andre typer fester, som gave, i forbindelse med jobbsøking, en presentasjon, eller som pynt i stua.

Mulighetene er mange og Voxe kan hjelpe deg med alt av design både digitalt og på trykk.

Nyoppstartet bedrift eller liten bedrift? Bli aktiv, synlig og tilstede.

Raskt, effektivt og uten mellomledd, gir lave priser!

Ved å fjerne lange strategiske prosesser, endeløs møtevirksomhet og store kreative team, så sparer vi deg for tid og ikke minst penger. Ikke alle bedrifter har behov for dype strategier og komplekse analyser. For mange er det nok å være aktiv, synlig og tilstede. Voxe er et reklamebyrå som hjelper deg med nettopp dette. 

NETTSIDER

En ny og pen nettside trenger ikke være komplisert og dyrt.

Å få din bedrift på nett trenger ikke å være avansert, komplisert og dyrt. Med en nettside får du enkelt presentert bedriften din, hva du leverer, kontaktinformasjon og annen informasjon som er viktig for å fremstå synlig og profesjonell i markedet. En nettside blir som en inngangsdør inn til bedriften din.

Vi gjør alt av sminke og hår

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.